ULOGE

Kuzej (Kivanč Tatlitug)
Kuzej je mangup koji je prošao uličnu školu, zbog toga svoje probleme radije rešava pesnicama nego razgovorom. Imao je velike konflikte sa ocem, zbog čega je dosta dobijao i batine. Njegova najveća bol su Kemre i njegov brat.

Gunej (Bugra Gulsoj)
Sušta suprotnost bratu. Zaštitnički nastrojen prema majci. Po prirodi je sanjar i veoma je obrazovan. Ume da ceni novac i ljude oko sebe. Kemre je njegova devojka iz srednje škole sa kojom planira zajedničku budućnost.

Kemre (Ojku Karajel)
Kemre je ćerka frizerke iz komšiluka. Ona je jedinica čiji su se roditelji razveli kad je bila dete. Veoma je ambiciozna i želi da živi život poput Guneja. Privlači pažnju obojice braće, ali njen izbor pada na starijeg brata.


U centru pažnje su dva brata, Sever i Jug. Kivanc Tatlitug, koji je publici poznat po ulogama u TV serijama „Ljubav i osveta“, “Zabranjena ljubav” i “Gumuš”, igra Kuzeja (Sever na turskom) dok Bugra Gulsoj (“Izgubljena čast”) glumi Guneja (Juga). Braća su potpuna suprotnost: Sever je nepredvidiv, divalj i uvek spreman na tuču, dok je stariji Jug miran i stidljiv dečko, a i odličan đak. Naravno, stvari se menjaju kada se u njihov komšiluk doseli fatalna Čemre (igra je Ojku Karajel) u koju se obojica zaljubljuju.